Vilka veckor!

Nu återstår bara ett dygn på den här perioden att ensam rodda allt hemma på gården, och ja jag har räknat ner timmarna. Fem hundar inklusive en valp är ett hästjobb i sig. Sedan har vi allt annat det vanliga som jag ska hinna med också..

Benicio kom en kortis till Brolöten innan han fick åka till sitt tillfälliga hem på Hjelmskyls lösdrift. Vi har haft flera av våra andra hästar där och jag har varit jättenöjd unghästarna får gå i stora hagar och leka med kompisar.

Gör ändå lite ont i hjärtat när man lämnar dem i en helt ny miljö men jag vet att han kommer ha det bra där och vi ska hälsa på honom ofta.

Chili, to hot to handle!

Trots att det har varit intensivt så har jag hunnit rida massor, (enda gången på dygnet valpen sitter still). Hästarna känns så fina och det händer massor just nu ska bli så kul att sätta igång den här säsongen.

Chili är numer en riktig mammagris och trots att hon vissa stunder är nära att driva mig vansinne räcker det att titta på henne så mjuknar man, hon är hon helt underbar. Alla som haft valp förstår..

KRAM

 

Delta i diskussionen

  1. Kan du inte göra en närmare presentation igen om vad du har för hästar i stallet nu. Har ni till exempel kvar den söta fuxen Judo eller var har han tagit vägen. Tack för en bra blogg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *