När dagarna inte blir som man planerat..

För mig är det bästa för träningen och hästarna att jag får min träningstid på morgonen varje dag i lugn ro, mellan ca 8 el 9-13 rider ja alla hästarna och ja då får lite allt annat stå på hold.

Idag började allt fel och då fortsätter det oftast så, jag behövde vara med när en häst skoddes så istället för att komma upp på hästryggen 9 så red jag första hästen klockan 11, det var också en häst som skulle besiktas så allt drog ut på tiden. Jag fick sen hoppa av för att ta ett telefonmöte.

Jag har så svårt och hitta fokus till träningen när mina rutiner blir rubbade och det är så stressigt när det inte blir som planerat. På ett sätt behöver jag nog träna på att kunna fokusera trots att det inte blir som jag tänkt. Å andra sidan är det ju väldigt bra att jag vet hur jag vill ha det för att rida bra och fokusera.

Samtidigt tänker jag på hur lyxigt jag har det som har chansen att rida varje dag de tider som passar. Att jag kan koppla bort och lägga fokus på ridningen jag vet att många andra skulle döda för att ha den möjligheten och jag vet att man inte alls rider lika bra på kvällen efter skola och jobb.

Jag tycker diskussionen är väldigt intressant, hur man gör för att hålla fokus trots att mobilen ringer det kommer in folk i ridhuset planer blir flyttade, det finns så mycket störningsmoment hela tiden. Som egen företagare är man körd om man ignorerar allt, för man måste finnas till hands. Men hur gör ni när ni rider för att bara fokusera på dig och hästen oavsett vad?

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *