Dag ett på Irland

Dagen började tidigt i Stockholm för avresa, vi landade i Dublin vid lunch och sedan var det tre timmars bilresa innan vi kom fram till Sligo.

Vi har numer ett par kontakter som hjälper oss att hitta ponnyer. Så nu är klockan tolv på natten (ett er tid) och jag har varit vaken lite för länge och kört lite för mycket bil. Däremot har vi redan hittat två fina Connemaror varav en är Isabell, jag är helt kär i den sötnosen. En av killarna som hjälper oss är bror till en av killarna i Westlife och det tycker ja såklart är lite häftigt.

Nu är det dags att försöka sova lite för imorgon blir det mycket bilkörning igen för att ta oss till Connemara distriktet.

Kram!

 

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Dag ett på Irland

  1. Rebecca skriver:

    Åh va kul! Passa på att njuta av lite annat (förstår ju att det verkligen inte är ledigt 😉 ). Är helt med dig på att det är häftigt! Ska till England och se Westlife’s nya turné i sommar! Sååå taggad, och kul att fam Filan håller på med hästar också! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *