Så många ponnyer blev det denna gång

Nu har vi påbörjat resan mot flygplatsen och vi har shoppat färdigt med ponnys för iår. Der är en så härlig upplevelse hela resan. Vi har köpt 6ponnyer och jag ska presentera alla för er närmare när jag kommer hem och kan sammanställa all info. Det är i alla fall fem valacker och ett sto, i åldrarna 3-7år.

Vi känner oss väldigt nöjda och förväntansfulla, hästarna har nu samlats ihop på en gård hos en av våra kompisar som kommer ha dem hos sig innan avresa.

Vi försöker vänta lite med resan hem till Sverige så det hinner bli lite varmare här hemma. Hästarna kommer stå i karantän i Sverige först, så har vi alltid gjort tidigare och det känns ännu viktigare just nu.

Nu längtar jag hem till Brolöten!

kram

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *