Fredag-vilodag

Idag är det en lugn dag på Flyinge, dagen började som många säkert läst med ett “kvartsamtal”. Det innebär att nämnden träffar hästägare och ryttare, de pratar såklart med olika saker beroende på vilken häst det gäller. Oftast är det för att uppmärksamma något de vill se ännu mer av och informera hur de tänker. Vi gjorde ju detta även förra året när Valbonne blev godkänd.

För oss var det ett positivt möte och vi fortsätter till Fas II. Arezzo har fått springa några varv på lina idag för att spara på krafterna till morgondagens testridning, det ska bli väldigt spännande och jag hoppas de får samma härliga ridkänsla som jag har.

Det har varit lugnt även inne i stora ridhuset idag, nu på eftermiddagen är det direktkvalificerade hingstar och sedan är det hingstklasser och det ska bli roligt att se Bon Coeur som är pappa till Coppers kommande baby.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Fredag-vilodag

  1. Pingback: Fredag-vilodag – Suzie Weathers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *