En drömchans för dig som inte har egen häst eller ponny

Under flera år har vi haft ett framgångsrikt koncept med elever som kommer till Brolöten på helger och lov. Vi söker nu fler talangfulla elever som vill utvecklas i sin ridning. Vi kommer nu ha flera ponnyer som finns möjlighet att få träna och tävla på. Du bör vara mellan 12-18, bo i närheten av Brolöten (Stockholm har fungerat). En drömchans för dig som inte har egen häst eller ponny att få hjälpa till i stallet och samtidigt ha en egen ponny. Är du intresserad skicka meddelande här gärna med film när du rider eller maila på info@broloten.se

Du ska ha ambition att vilja utvecklas inte vara rädd för att jobba för att få det du vill ha.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. vilken fantastisk möjlighet! Önskar verkligen att jag hade fått en liknande möjlighet när jag höll på med hästar förut. Så härligt att ni ger unga talanger som inte har möjlighet till egen häst att ändå kunna satsa. Finns så många enormt talangfulla unga ryttare där ute som tyvärr inte har möjlighet att satsa och därmed tappar ridsporten många ryttare som säkert hade kunna gått väldigt långt med möjligheterna hade funnits. Tack vare denna möjlighet som ni ger kanske några av dem fångas upp. Behövs verkligen fler som er <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *