Plantskolan dag 1

Före träningen kittad i ny jacka från Uhip

Som ni vet är jag och Valbonne klara för GHS och vi har börjat förbereda oss. Eftersom Valbonne inte tävlat sedan Elmia tycker jag det är viktigt att han får komma bort i lite olika miljöer innan Scandinavium.

Det visade sig vara en bra idé för det fanns gott om överskottsenergi idag. Valbonne är supersnäll men han blir väldigt glad i nya miljöer och kan ibland ha lite svårt att fokusera på uppgiften från början. Så idag gjorde vi mycket koncentrationsövningar från början innan vi började träna som vanligt. Liane ville att jag skulle skritta på en åttvolt och sedan trava på en åttvolt så Valbonne bara koncentrerade sig vart han satte fötterna.

Efter den övningen kunde vi träna som vanligt, idag fokuserade vi på den förvända galoppen, mycket övergångar och skritt..  Imorgon är planen att vi rider igenom programmet vi ska starta i GHS.

Nu har jag varit hos kiropraktorn, och ikväll är det gemensam middag med plantskolan hemma hos Liane.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Plantskolan dag 1

  1. Cissi skriver:

    Åhh va roligt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *