Arbetet med sitsen, ibland känner jag mig värdelös..

Bild från 2017..

Nu har jag lagt massor med tid på min kropp igen. Det går såklart upp och ner med hur mycket jag hinner, men om någon häst inte går lika bra brukar ja deppa ihop och känna mig värdelös. Fördelen är att jag tar tag i det och tränar ännu mer. Den här veckan har jag haft träning med Linda, kiropraktor och att jag ridit utan stigbyglar. Det är dessutom bara onsdag! Så jag hoppas jag hinner med lite till innan veckan är slut. Här är två bilder, 2017 vs 2018 ibland är det verkligen kul att se vad man åstadkommit också. Jag är inte klar än, inte på långa vägar, men det är verkligen mycket bättre och att jag hela tiden väljer att ta tag i problemet och fortsätta vilja jobba med det gör att utvecklingen går snabbare framåt. Igår sa Liane att ja satt väldigt fint, det var riktigt kul!

Bild från 2018

Ser ni också skillnad på bilderna? 🙂

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Arbetet med sitsen, ibland känner jag mig värdelös..

  1. Åsa skriver:

    Japp vi ser skillnad och vi inspireras!

  2. Maria skriver:

    Bra jobbat. Har du någon “sitsförebild”? Altlså någon ryttare. Finns ju en liten variation tycker jag i alla fall, där vi har de som sitter väldigt “lätt” och med framåt som t ex Charlotte Dujardin och Emilie Nyreröd, och så de som sitter lite mer “på rumpan” med en aningens tendens till bakvikt/stolsits även om det är inte är mkt. Själv skulle jag vilja hitta den där lättare sitsen med tycker det är supersvårt. Antar att jag inte är stark nog i bålen och att jag är van att sitta “tyngre”. Vore kul att höra hur du resonerar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *