Semester!!

Igår kväll kom jag och Rickard fram till Barcelona. Efter en tuff och intensiv vinter känner jag att vi är så värda det här. En till person som verkligen också är värd semester är Johanna Due Boje och vi har pratat om semester länge. Idag kommer hon och hennes pojkvän Alvin ner och vi ska ha det så braa!!

Hotellet är helt fantastiskt (Johanna som hittade det här lilla palatset) det ligger lite utanför Barcelona med egen pool och spa så idag ska vi bara vila och ta det lugnt innnan våra kompisar kommer.

Det känns tryggt att ha mitt nya team igång hemma med mamma som tar över rollen som chef, Magda och Carro tar hand om hästarna och Klaas rider. Bästa sättet för att verkligen kunna slappna av.

Kram

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *