Sjuk på semestern?

e

Är det någon mer än jag som alltid blir sjuk så fort man blir ledig? I lördags fick jag ont i halsen och i söndags bröt förkylningen ut. Så jäkla typiskt att bli sjuk så fort man slappnar av och så fort man är ledig.

Jag vet att man inte ska rida med halsont men hur lätt är det när hästarna behöver ridas? Det är lite larvigt hur mycket ja saknar ridningen efter bara ett par dagar men samtidigt är det ju ett bevis på att man valt rätt jobb här i livet.

Nu ska ja försöka sova minst 9h för att bli frisk. Är det någon annan som känner igen sig? Blir ni också sjuka när ni slappnar av?

Kram!

Delta i diskussionen

  1. Att bli sjuk när man är ledig är tyvärr en allvarlig stressreaktion från kroppen.
    Men det vet du säkert
    Jag tror ni hästmänniskor kan hantera detta då ni jobbar med det som gör er lyckliga.
    Ta hand om dig.

  2. Det är ofta ett tecken på att man lever för pressat annars…med för lite återhämtning, stunder av vila. Jag känner igen det själv från när jag var yngre och från otaliga patienter sedan snart 20 år. En naturlig, ”frisk” reaktion som behöver tas på allvar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *