Kämpar på

Nej förkylningen har inte gett sig än, i morse fick jag inte fram ett ljud.. Nätterna och mornarna är värst och även om jag halverat antalet hästar att rida så verkar det inte bli bättre. Vi har haft kurs för GARK i två dagar och tack gode gud för headset.

Kul att ha klubben här och bra gemenskap, många fina hästar och ambitiösa ryttare som tränade på.

En häst med koliksymptom och en halt häst gör att man får ont i magen och har svårt att koncentrera sig på sina vanliga uppgifter. Livet med hästar kan verkligen vända närsomhelst och det gäller att vara tacksam för varje dag och varje minut.

Jag har inte berättat det men som ni förstår så Copper är behandlad och under igångsättning, imorgon ska hon på sitt återbesök och jag hoppas på att få grönt ljus. Briman är behandlad och börjar snart komma upp i full träning även om det nästan bara är Kristin som ridit nu när ja varit dålig.

Så vi kan behöva en kryakram både jag och hästarna, sånna här dagar är det tur och en liten tröst att man har flera hästar.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Gå t doktorn o kolla sänka om du hostar lönge/ är sämst nätter. Låter som dom två ggr jag haft lunginflammation.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *