Duktiga hästar, och människor..

Idag har hästarna och teamet skött sig över förväntan, Robban är inte helt klar men det var roligt att se att hans förtjänster belönades och att de gillade hästen. 72,8% belönades vi med.

Valbonne tyckte det var spännande med hästar på hemmaplan och var lite taggad men kul att se att han håller poängen även när vi gått upp en nivå. Fick särskilt beröm för fina skolor och en nia på traven! Kval ett till Falsterbo klart, så kul!

Chrille och Harry står ändå för dagens största bedrift, hela 73% och seger i sjuårsprogrammet. Så fina var de och ja var riktigt rörd. Även de var ett första kval till Falsterbo.

Tack alla som hjälper oss, alla duktiga tjejer i stallet och alla funktionärer, Chrille att jag får göra det här ihop med dig, Klaas som höjt oss alla både hästar och ryttare ytterligare en nivå och mamma, jag älskar min mamma som alltid finns där även om jag behöver höja rösten för att få hennes fokus ibland. Det är standard 😉

KRAM!

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *