Falsterbo klar, tuffa veckor..

Fina Robban bara fortsätter leverera, han har höjt sig varje start och även idag. 76,6% och en fin andraplats, nu även klart för både Falsterbo och Elmia.

Det är så roligt att få jobba och utveckla en häst som Robban, på kort tid har det blivit stor skillnad på honom mest tack vare hans ridbarhet och inställning till arbete. Andra tävlingen på bortaplan och han går in på banan som han aldrig gjort något annat, bådar väldigt gott för framtiden.

Det har varit några tuffa veckor och det verkar inte vara över än, idag har vi haft en misstänkt hovböld och jag har fått uppleva min fösta penicillinchock på häst, fruktansvärt. Imponerad av teamet som stöttar och backar upp hela tiden men faktiskt även av min egen vinnarskalle som fortsätter leverera trots att tankarna borde vara på annat håll.

Framgång går inte alltid att mäta i resultat utan ibland handlar det om en förbättring eller en prestation i en viss situation, precis så känns det nu. Vi klarar det här-tillsammans!

Tack Robban för idag och för att jag får göra den här resan med dig, det är superkul! Tack alla ni andra…

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *