På bättringsvägen

Allting börjar se lite ljusare ut efter senaste veckornas bekymmer.  Copper är i tillbaka i träning efter vilan. Såret har läkt ihop helt och jag är så tacksam att det har läkt så fint och inte blev värre.

Faithful är klar med penicillinkuren och svullnaden går sakta men säkert ner. Harrys hovböld som är den värsta hovböld jag varit med om, så läskigt! Är nu nästan borta, och kan förhoppningsvis börja träna som vanligt snart igen. Det har varit sena kvällar och mycket behandlande men känns som att sjukstugan lugnat ner sig lite nu.

Vi har däremot en ny häst att övervaka och det är Jambo som bär Coppers föl, det är nu 15 dagar kvar tills hennes beräknade fölning. Vi har fixar kamera övervakning och imorgon ska fölvakten på.

Lite skönt att flera hästar kan gå på bete nu så vi har kunnat fokusera på att ta hand om alla hästar. Snart börjar också ridlägren, visst är vi fler som längtar efter lite sommar nu?

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *