Laddar för årets första start med Copper

Nästa helg planerar jag debut med Ozzy i femårsklassen och årets första start med Copper. Under flera år så har det ena strulet avlöst det andra med Copper och när hon äntligen var på g igen kom den här tråkiga sårskadan. Men nu känns hon på spåret och trots att vi tränat lite mer GP-saker nu vill jag bara göra några Inter 1 starter innan vi prövar på piaff och passage inne på banan.

Lastbilen som varit på verkstaden är hemma igen och det ska bli så mysigt att åka iväg på meeting igen. Samma helg börjar vi såklart årets första ridläger här hemma och som vanligt är jag bortskämd med att mamma och tjejerna backar upp med hjälp här på hemmaplan.

Galet vad fort tiden går, snart är alla ridläger i full gång och nu bara 1 månad kvar till Falsterbo. I skrivande stund sitter jag med massor av förberedelser och det ska bli så kul!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *