Copper är tillbaka

Vi har inte startat sen i september på grund av träning mot högre klasser , förbättring och lite annat strul som kommit ivägen. Men nu var det dags, igår var Copper väldigt het, glad över att vara på tävling igen och mycket mer framme för skänkeln än jag är van vid. Men idag var hon helt fantastiskt fin, jag som är kontrollmänniska och aldrig brukar missa något hade tagit fel på en timme i paneringen. Så när jag va påklädd och klar, hade börjat rida fram insåg vi att vi va där en timme för tidigt. Jag blev helt tokig på mig själv att ja hade räknat fel, men Copper är ju som vanligt stencool hon gick in i boxen åt sitt hö och gick ännu bättre efter, ingen stor grej tyckte hon.

Ritten va väldigt säker, kanske något blygsam trav men ett väldigt fint och säkert galopprogram. Nöjd med hur mycket vi förbättrat oss där och imorgon kan vi våga spänna bågen lite mer i traven.

Vi fick 68,4% och en andraplats i en stor klass. Ozzy kom tvåa i sin klass, höga procent även idag och är nu klar för både Falserbo och Jönköping Horse Show.

Imorgon blir det kür!

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *