Fina bilder från dagen

Idag har jag fotat och filmat lite för Uhip och Copper dansade fram, så himla roligt att hon börjar kännas så fin nu. Är så sugen att åka iväg och tävla igen, funderar på start redan nu i helgen men måste få ihop allt rent praktiskt för att kunna åka iväg.

Ni som följer mig vet att jag haft samarbete med Uhip länge, extra roligt är nu att de satsat på funktionskläder även för varma dagar.

Toppen jag har på mig på bilderna ligger jag faktiskt lite bakom, det var jag som kom med idén med en ärmlös topp då jag tycker det är skönt i värmen plus att man slipper den klassiska ryttarbrännan vi alltid annars dras med.

Uhip har också lanserat ett par ridtights, jag har inte riktigt gillat idén tidigare med att rida med tights men nu är dessa ett par nya favoriter och de passar så himla bra när det är varmt. Missa inte Uhips kampanj i helgen som ni kan ha koll på här. 

Här är massor med bilder på mig och Copper, Magda är grym på att fota så nu får hon göra det oftare!

Det här inlägget är i samarbete med Uhipwear.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Länge sen man såg något om Valbonne? Är han inte i avel längre? Ska han inte gå Falsterbo? Han är ju så fin 🙂

    1. Hej!
      Nej Valbonne är inte kvar hos mig längre. Hänvisar alla frågor till hans ägare.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *