Falsterbo coming up

Nu närmar sig årets upplaga av FHS med stormsteg, lite mer kött på benen och lite mer skinn på näsan än förra året och hoppas att årets show ska bli ännu bättre.

Vi har gjort vissa förändringar i år som jag hoppas kommer falla väl ut. Bland annat rider alla unghästar Fei programmen i år. Vi kommer ha ett annat upplägg med att domarna sitter var och en för sig i bedömningen och vi har ökat antalet finalplatser på 6-åringarna till 12st. I finalen har vi även ett välkänt namn som kommenterar ritterna.

När det gäller de internationella klasserna så kommer vi ha en clinic med förryttare på söndagen så man får se specialen med kommentarer.

Just nu går allting i 200km/h, min telefon ringer konstant, mailen rasar in och jag har verkligen svårt att hinna med allt jag ska. Några peppande ord på vägen värmer och jag är verkligen glad i den support jag får.

Alla vill rida i Falsterbo, alla ser fram emot tävlingen. Nu kämpar vi järnet sista veckan och jag hoppas att vi ses där!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *