På plats i Falsterbo

Efter några riktigt stressiga veckor är jag äntligen på plats, jag körde ner med min bil och en massa packning igår, en lång resa i ett riktigt jobbigt väder.

Hemma står hästar och lastbilar redo, allt i princip packat och klart. Hästarna får vilodag idag sedan röra på sig lätt innan resan ner på lördag. Stora lastbilen rullar med mamma, Klaas, Lollo, Anna och Anngelica. På tisdag morgon kommer Chrille och Victoria ner med Copper och Harry. En hel del logistik..

Nu har jag checkat in i huset uppdaterat alla tidsprogram och kom precis fram till tävlingsplatsen, solen skiner och det är fint underlag trots gårdagens regn. Alla jobbar järnet och det körs fram blommor, staket och putsas på allt in i det sista. Vi kommer börja med ett litet möte klockan 11, sedan bygger vi framridningsbana och efter det är det huvudfuktionärsmöte kl 15.00.

Imorgon är det dags för Amatörtouren innan mina hästar kommer ner. Kommer kännas skönt när hästarna är på plats här med mig.

Nu kör vi årets upplaga av Falsterbo Horse Show!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *