Duktiga hästar i Hagfors

Bara fyra dagar efter hemkomsten från Falsterbo rullade vi mot Hagfors. Skam den som ger sig även om jag är trött vet jag att den bästa återhämtningen kommer på tävling.

Inatt sov jag hela 12(!) timmar, alltså som jag behövde det!

Först ut idag var Copper som gjorde en jämn och fin runda på 66,5% och en andraplats. För ännu högre procent måste jag våga rida mer, lägger det på mig att våga spänna bågen ett snäpp till imorgon. Är supernöjd med helheten och att det börjar kännas så säkert.

Briman fick följa med, trots att jag inte ridit honom nu i vår. Trots att ja varit i Falsterbo 12 dagar så tänkte, der blir kul! Och det blev kul, fina Briman kan sina saker trots två missförstånd fick vi fina procent och han känns pigg, fräsch och glad!

Kram

Delta i diskussionen

  1. Å va kul! Grattis till starterna nu och till fint arrangemang av dressyren på Falsterbo 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *