Juli på Brolöten

Jag har fått frågan så många gånger senaste veckorna hur jag egentligen hinner med allt, och svaret är att allt hinner jag ju faktiskt inte med. Efter Falsterbo gick verkligen luften ur lite och jag har behövt fokusera på att komma i ordning med livet och verksamheten. Ni vet tvätt, packa upp betala räkningar men också allt vanligt roddande med ridläger fakturering och planering. Bloggen har blivit lite lidande senaste tiden för att det varit så mycket och jag ber om ursäkt för det. Men när jag själv inte känner att jag hinner med blir det svårt med inspiration och för er bra läsning.

Nu känner jag dock att jag landat lite och hunnit njuta, känna glädjen av att vi lyckades leverera en så himla bra tävling i Falsterbo. Lyckan av att jag lyckats hålla igång mina egna hästar och presterat med dem, glad över hur bra allt rullar på hemma med elever och ridläger, för det är inget litet företag att styra runt.

Nu avslutas läger 5 imorgon och det är två ridläger kvar, efter det blir det för mig enligt min mening en veckas välförtjänt semester.

Unghästarna har fått vila efter Falsterbo och börjar nu så smått joggas igång, till helgen är det dags för en till tävling med Copper, kul att få åka på lite meeting igen. Efter det får hon också lite sommarlov. Helt otroligt vad sommaren har gått fort och det enda som är lite synd är att man inte hinner stanna upp och njuta lite mer.

Nu ska jag gå ner och ta ett kvällsdopp i Båven efter den här varma dagen.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *