Ibland ljuger procenten

Alltså hon var så fin idag och jag är supernöjd med känslan, någon liten miss men så mycket mer bärighet och schwung idag. Enligt mig var det en ritt värd minst två procent mer än förra helgen. Egentligen spelar det ju ingen roll, men det är faktiskt viktigt att man inte alltid stirrar sig blind på poängen eftersom det ofta är olika domare utan att man håller sin träningsplan och sina mål och är nöjd med känslan.

Ett ämne som är viktigt att poängtera för alla som håller på i sporten, man får inte stirra sig blind på placering eller procent utan någonstans måste man också se till utbildning och utveckling och vara nöjd med känslan.

Jag är ändå NÖJD med poängen och placeringen säger absolut inget om det, jämför bara med förra helgen och tycker hon var så mycket bättre. Samtidigt kanske skalan var lägre idag, och så kan det vara.

Det är alltid spännande att vara på äventyr med team Brolin, igår kom vi fram vid åttatiden till Falu Ridklubb, superfina nybyggda stallar och Copper mådde som en prinsessa.

Jag hade tydligen missat att jag bara var reserv på elplatsen så efter lite hjälp fick vi koppla in vår el på ridhuset, problemet var att en annan lastbil använde samma uttag så mitt uppe i potatiskokning slocknade allt. Uppfinningsrik som jag är hittade jag en lite stuga att koka potatis i och även om vi inte åt förrän halv tolv så löste sig allt till slut ändå. El har vi som tur är och AC:n får jobba hårt den här helgen för jösses så varmt det är.

Idag fick man tillåtelse att rida med skjorta på grund av värmen men jag bestämde mig till slut att rida med frack ändå, bäst för känslan och fokus och det gick ju bra. Ändå bra att de ger oss ryttare möjligheten.

Kolla bilderna, hon är bara så himla fin eller hur?

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *