Inte enligt plan

Vilken jäkla vecka rent utsagt.. Jag åkte till Holland med stora förväntningar. Självklart med realistiska förväntningar, man vet att allt kan hända. Vi hittade en väldigt fin häst som vi valde att gå vidare med. Förväntansfulla flög vi hem och det var lätt att sova lite färre timmar eftersom resan hade varit givande. Sedan kom röntgenbilderna och det var flera fel som säljaren redan visste om men inte hade informerat oss om. Suck! Jag vet att många är med om samma sak men man förstår inte att det fortfarande händer, de visste ju att jag skulle skicka bilderna till Sveriges bästa veterinärer… Ärlighet varar alltid längst och då slipper man ta upp allas tid i onödan.

Hemma igen ladda om och förbereda tävling, då har en av våra yngre ponnyer fått lite feber. Verkar inte vara allvarligt men jag tar alltid det säkra före deras osäkra så ingen tävling alls i helgen för min del.

Uppgiven är ordet men det kan ju alltid vara värre.

Jag var bjuden på en stor invigning av Christinelund Dressage i helgen så för att komma på lite andra tankar är jag nu på väg till Skåne.

Nya tag!

Kram

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *