I ärlighetens namn..

Jag tycker själv att jag försöker ha en öppen och ärlig blogg där jag delar med mig av både med och motgångar. Samtidigt har jag på senaste halvåret känt att det varit svårt. Flera saker har hänt som berör andra människor och jag kan inte med respekt och hänsyn till dem dela allt som händer. Jag kan vara väldigt ärlig med allt som berör mig men jag har stor respekt för min omgivning och jag tycker att alla får dela sin historia.

Därför tycker jag det varit svårt att blogga om vissa saker, jag får frågor här som jag inte kan svara ärligt på utan att det påverkar andra och därför har jag valt att avstå.

Senaste halvåret har jag gått igenom ett par förändringar både med hästar och privat, och det är självklart att det påverkat mig, jag har lärt mig massor och väljer att vara självkritisk i det mesta även om man ibland blir besviken det är ju så livet fungerar. Jag har också fått nya relationer och samarbeten som jag nu känner mig bubblande förväntansfull och glad över.

Men i sociala medier och på bloggen kan man faktiskt inte alltid visa upp 100% det är omöjligt och jag tycker både det är svårt och lite jobbigt ibland. Det är en hårfin gräns och jag kan inte alltid lämna ut allting. Det blir dessutom mindre att skriva om i vissa perioder när man helt enkelt inte kan dela med sig av vad som pågår. Jag skulle kunna visa upp en helt annan sida men jag är för ärlig, vissa dagar när saker känns tufft eller hela min tid fylls av något jag inte kan skriva om, då kan jag bara inte ljuga jag kan inte sätta mig ner och skriva om träningstips eller tävlingar när jag inte själv kan fokusera. Det påverkar såklart frekvensen av inlägg och kvalitén på inläggen.

Många bitar har fallit på plats nu och jag hoppas att jag ska kunna dela ännu mer med er igen. Jag hoppas alla förstår att jag själv är lite kluven och vilka saker jag tampas med och hur jag kämpar med att ni ska få ta del av mina med och motgångar för jag vet att alla har sina egna fighter.

Man ska vara en ärlig förebild med jämn leverans av information samtidigt som man ska vara glad trevlig i balans och med intigritet. En inte helt enkel kombination tycker jag i alla fall som alltid har känslorna utanpå och blir väldigt lätt påverkad av saker som händer runtomkring.

Det är inte alltid helt lätt att vara en influencer eller en bloggare och jag vet att många tampas med de här sakerna jag skriver om. Därför känns det så viktigt att få dela med sig om sina tankar och funderingar.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Självklart kan du inte lämna ut andra människor. Lika självklart som att bara du kan bestämma hud mycket av dig själv du lämnar ut.
    Att det inte finns något nytt på bloggen varje dag eller ens regelbundet gör den bara mer spännande. Det blir dubbel spänning då man går in och tittar. Finns det något nytt idag och i så fall vad.

  2. Hej! Det är helt ok att behålla sin integritet fastän man är influencer. För mig är det inte viktigt med uppdatering varje dag. Varje inlägg är ju en titt in i en värld som inte är tillgänglig för mig och uppskattas verkligen, medgång så väl som motgång, Jag hoppas verkligen att du hittar ett upplägg som passar dig! Stor kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *