Att ta farväl av sin hund

Citrin blev väldigt dålig i livmodersinflammation och vi fick akut ta bort henne idag, hon blev tolv år gammal. Tolv år är en lång tid och vi kommer ihåg henne som den positiva, bolltokiga och kärleksfulla hund som hon var.

Vi som har djur ser starka karaktärer och personligheter i våra fyrbenta vänner. Citrin var alltid glad, alltid med i stallet eller ridhuset, hon kunde hitta på de mest knasiga upptåg som att gå till sjön att bada ensam, hon älskade all typ av lek. Hon älskade barn och hon välkomnade alltid alla nya gäster på gården med öppna armar, men det hon var bäst på var att hon förstod alltid när något var fel, om man var ledsen ville hon alltid hoppa upp i knät och pussa bort tårarna. Hon kunde inte riktigt skilja på en förkylning utan hon tröstade även då. Jag har varit ledsen många gånger under dessa tolv år och jag har alltid gått och lagt mig med Citrin liggandes nära mig i sängen och tröstat mig. Ikväll kommer hon inte längre vara där och det känns så fel.

Nej det är aldrig lätt att behöva ta beslutet, det är fruktansvärt att säga hejdå och det är tungt just nu. Jag lever för och tillsammans med mina djur och dagar som dessa gör det så förbannat ont.

Du fattas oss Citrin, hela familjen tvåbenta som fyrbenta är väldigt ledsna och du finns kvar i alla fina minnen vi haft tillsammans.

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *