Framme på Swb Equestrian Weeks

Det blev en riktigt intensiv dag, lektioner och packning sen kunder på ponnys innan vi äntligen kunde lasta. Det optimala för Robban hade varit att åka redan i morse och få träningstid på banan ikväll och inte imorgon 22.. Men när det kommer kunder får man anpassa efter det för att verksamheten ska rulla.

Det blev en något dramatisk lastning då Robban inte alls ville ha hingstluckan bredvid sig och kände sig inträngd. Vi fick lasta om och styra om, men efter det stod båda hästarna som ljus hela resan ner.

Det är faktiskt tufft att köra länge i mörker nu innan man är van. Framme vid 22 känns både i kroppen och knoppen men hästarna verkar pigga och nöjda.

Det blev en sen middag, kräftfest i lastbilen så glad över att ha bra hjälp med både mamma och Klaas med hästarna.

Nu ska vi sova!

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *