En till häst

Vi säger välkommen till familjen, Oberlina. Vi har varit väldigt sugna på att köpa en kompis till Penny. Det blir mycket lättare med två i samma ålder, de kan gå i hagen leka och växa upp tillsammans. Dessutom är det lättare när man hela tiden har två, två som ska ridas in, två som ska gå unghästchampionat osv..

Planen var att köpa ett föl redan i Flyinge men de ston jag ställt in mig på gick gör mycket mer än vår budget.

Sedan dess har ja scannat nätet efter hästar med De Niro blod och blev så glad när ja hittade Oberlina på KWPNs fölauktion i Holland. Det var några spännande timmar med budgivning innan det stod klart att hon blev vår. Nu återstår detaljer som att få hem ett föl från Holland men de löser vi nog.

Hennes stam är väldigt spännande och intressant, jag tycker också att hon är superfin!

Kram

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *