Lite nya tag

Jag har stora förväntningar på vintern, vi har ändrat om en hel del i arbetet på gården, i stallet och med mitt schema. Fokus ligger på min satsning, mycket effektivisering och jag är väldigt nöjd med upplägget. Sakta men säkert börjar fler och fler saker falla på plats.

Copper känns så fin nu och jag vet att det hänger ihop med flera förändringar jag har gjort. Idag kom jag på mig själv att längta till att få rida henne imorgon, alltså vilken härlig känsla.

En av de sakerna jag återigen bestämt mig för att lägga mer tid på är min träning. Jag har kvar alla övningar jag har gjort tillsammans med Linda och det har varit väldigt enkelt att bara ta upp det och fortsätta där jag slutade. Jag kände hela tiden att jag aldrig hade tid för träning innan, jag har inte mer tid nu men jag har bestämt mig för att prioritera det. Nu tränar jag antingen på morgonen direkt efter jag ätit frukost eller precis före middagen, cirka 25 minuter försöker jag avsätta varje dag och det har faktiskt fungerat bra sista tiden, helgerna är vila. Än så länge ett upplägg som fungerar. Jag har varit väldigt stressad i perioder sedan i juni och det har påverkat min sömn jättemycket. Efter mina träningspass sover jag dock en hel natt utan att vakna och bara det är ju en anledning till att gå upp 30 minuter tidigare.

Fick idag också förfrågan om ett nytt samarbete som kan hjälpa till ännu mer med den här biten och det känns verkligen precis rätt i tiden.

Inget oktober depp här inte just nu känner jag mig riktigt peppad!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej Emelie! Gillar verkligen din blogg! Du är superduktig! Skulle inte du kunna göra ett inlägg som visar i detalj hur din dag ser ut. Att man liksom får följa dig från morgon till kväll?
    //Anna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *