Förberedelser inför Jönköping

Briman och jag i Jönköping för tre år sedan, vilket minne!

Jag tog tidigt beslutet att trots Robban är kvalad till Elmia fick Flyinge bli årets sista tävling för honom. Han har redan bevisat vad han kan och fått den rutin han behöver.

Ozzy däremot har bara gjort två tävlingar i år, Vansbro och Falsterbo. Han kan behöva lite mer rutin och det har varit roligt att ha ett till mål att jobba mot i träningen.

Efter helgens tävling med Copper fick jag frågan att vara med i Knock Outen på lördagen med henne. Det blir en nivå svårare än vi gjort på tävling än så länge men jag ser det som ett väldigt bra tillfälle att få pröva. Dessutom behöver hon mer rutin på de stora arenorna så jag ser det som ett väldigt bra tillfälle för oss att träna. Det ska verkligen bli superkul att få rida showen på lördagen och visa vad hon kan. Dessutom får hon följa med och vara inne på arenan på träningstiderna. Perfekt upplägg efter förra helgens analys..

Så nu blir det packning och uppladdning för två hästar istället för en. Kul och precis som jag vill ha det!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Åh, så bra! Hon (och du) borde få en bättre säsongsavslutning, det är ni värda. Så tråkigt att se hennes spänning och inledningsgalopp i Linköping trots en snygg framridningsform

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *