Vilken helg! Dressyren i Jönköping

Jag är så stolt! Vid årsskiftet tog jag på mig uppdraget att rädda dressyren på Jönköping Horse Show tillsammans med Carl Hedin, Lotta Esping och hela Jönköping-teamet. Vi blev en dressyrkommitté som kämpat för att göra årets tävling ännu bättre.

Det har varit arbete från allt med propositioner, att försöka få bättre ryttare till evenemanget men också göra upplevelsen ännu bättre för både hästar och ryttare. Jag vågar vara lite kaxig och säga att vi har lyckats, hästlovsveckan blev succé med fullsatta läktare på dressyren och många nöjda ryttare med positiv feedback.

Igår gjorde vi också en dressyrduell på kvällsshowen som var väldigt bra reklam för dressyren publiken var väldigt engagerade 700 var med och röstade fram vinnaren!

Jag tycker i alla som gillar dressyr ska visa framfötterna för att föra sporten framåt och jag är väldigt glad hur vi lyckats här.

Tack alla inblandade ryttare som funktionärer eller publik!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *