Vilken utveckling!

Foto: Pernilla Hägg

Alltså jag är verkligen så nöjd med Ozzys utveckling, jag har alltid älskat ridbarheten hos den här hästen och vetat att han har lätt för samling. I helgen blev det väldigt tydligt hur stor skillnad det var att rida det inledande programmet och finalprogrammet. Eftersom Ozzy är så lättlärd och har lätt för samling blir det väldigt tydligt hur lätt han har för allt i det svårare finalprogrammet. Så när vi tog oss till final blev jag så glad och satte målet att göra ännu bättre ifrån oss och förhoppningsvis klättra några placeringar.

Ritten var lite mer vågad, jag red på lite mer i högre form och Ozzy busade till lite i fattningen men vi klarade alla svårigheter och det visade sig vara rätt taktik, Vi höjde oss från 73% till 77% och klättrade hela 3 placeringar. En sjundeplats i finalen i Jönköping är verkligen mer än jag hade kunnat hoppas på. Kommentarer från domarna som välutbildad, fint visad, positiv med förtroende för sin ryttare är ord som värmer och som jag verkligen tar med mig. Stolt över vad vi åstadkommit tillsammans!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Åh va kul! Det är ju verkligen fin feedback till dig som ryttare. Stort grattis och tack för allt du delar med dig av!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *