Nya hästar i stallet

På bara en vecka har vi två nya hästar i stallet, så spännande och jag älskar dem redan!

Oberlina, fölet vi köpte på auktion har anlänt från Holland. Hon är docksöt och riktigt feminint vacker. Vi har släppt henne för första gången i ridhuset och hon rör sig bättre än jag förväntade mig. Snart ska Penny börja vänjas av och då får båda tjejerna bekanta sig med varandra. Även om det är två år kvar till inridning ska det bli en rolig resa.

Tack vare Gustav Johansson har jag en till tvåårshingst i stallet, Diamonds Are Forever GJ. Han kom i torsdags och vi har smått börjat bekanta oss med varandra. En härlig häst med fina bakben och trevlig attityd till arbete. Frisering och longering stod på schemat igår och inom kort blir det framskor och skrittmaskin.

Det blir roligt med två unghästar som ska ridas in, jag kommer lägga upp hur vi arbetar med dem och ni får följa utvecklingen.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *