En av de roligaste sakerna

Att köpa in Connemaror från Irland, bygga upp förtroende lära känna dem, utbilda dem och sedan använda dem i vår verksamhet med alla elever är så himla roligt. Vi tycker det är en helt fantastisk ras och alla ponnyerna är så fina.

Eftersom vi inte har någon verksamhet på vintern måste vi sälja av så många som möjligt innan vintern även om vi älskar dem.

Igår åkte vår fina Liffey hem till en ny familj och det känns så himla fint att matcha ponny och ryttare. Att låta en liten elvaåring med sin mamma köpa sin första ponny och jag vet att de kommer älska henne mer än någon annan. De rosa skydden, de fina täcket och blicken i flickans ögon när hon lastar sin första alldeles egna ponny. De måste verkligen vara en av de roligaste sakerna med mitt jobb.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Vilken dröm för en 11åring att få en egen ponny ❤ Min dröm i den åldern var att få åka på ridläger på Brolöten. I mitt stall, där det f ö stod en fin connemara från just Brolöten, sa de stora tjejerna att man inte fick gå in med skor i sadelkammaren på Brolöten. Idag är jag 45 och drömmen finns fortfarande kvar, inte kanske för att kolla in sadelkammaren men för att få se alla fina hästar som ni har. Tack för att du delar med dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *