Vilka dagar på SIHS

Att få vara del av när ens bästa vän vinner Lövsta känns väldigt stort. Jag är så stolt över att Johanna red hem segern efter deras framgångsrika år tillsammans. Jag vet hur mycket jobb som ligger bakom och hur svårt det är. Jag blir tårögd för hennes skull när jag vet vilket jobb hon lagt ner.

Det var många fina ritter vi fick se både igår och idag, flera hästar som är riktigt lovande för framtiden. Sverige är på gång med många duktiga ryttare och hästar. Vill också rikta en stor eloge till teamen bakom Lövsta och Dressage Power. Jag vet hur svårt det är att arrangera. Vi ryttare rider utbildar och utvecklar efter utbudet på tävlingar och efter den här typen av cuper så att vi har våra mål att följa. Det är tack vare cuperna som vi får se så mycket fina hästar och så fina ritter. Riktigt lyft för svensk dressyr.

Att se dagens GP stärker ju känslan ännu mer om hur bra Sverige är. Therese tycker jag gjorde en av sina bästa ritter, Dante såg mycket kvickare ut och verkligen en stor utveckling åt rätt håll. Patrik visade väldigt fin piaff och passage och sedan Isabells ritt som var så magisk.

Man blir verkligen inspirerad, gissar att det är många som känner precis som jag efter ett par dagar på Friends.

Imorgon får ja övervaka dressyren hemifrån då det är stalltjänst för hela slanten. Sen har vi en väldigt spännande vecka framför oss.

Jag saknade dock unghästarna på fredagen, gissar att det är fler än jag som tycker det är synd att Champion of the winners är borta från Friends?

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *