Carrera opererad

Fina trogna Carrera till vänster

I lördags hade vi alla en mysig familjemiddag, även Victoria var här och poddade och vi va alla tillsammans hela kvällen. Carrera var mer uppåt än vanlig då hon lyckats sno en av Chilis leksaker som hon stolt visade upp och busade runt med. Grabbarna skulle upp tidigt och jaga och då var allt som vanligt men när mamma skulle gå ner för att hjälpa mig med första hästen kunde hon inte hitta Carre. Under en säng i gästrummet låg hon nästan livlös och öppnade knappt ögonen.

Det blev en snabb resa till djursjukhus som bedömde hennes tillstånd så allvarligt att det blev intensivvård direkt. Syrgas och mycket medicin innan man ens kunde konstatera felet. Sprucken livmoder eller livmodersinflammation. Det blev akut operation, en operation som skulle gå på cirka 60tkr tack gode gud att vi har alla hundar Försäkrade i Agria.

Operationen gick bra men hon var väldigt påverkad och kunde först åka hem idag, fyra dagar senare. 78tkr kostade det och nu hoppas jag att allt går bra och vi får många fler fina år tillsammans. Vi hade aldrig klarat det här utan försäkring och ja är så jäkla tacksam att man inte behöver fundera.

Håll nu tummarna att hon blir bra!

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *