Inspirerad

Nu är verkligen 2020 igång på riktigt och det händer så mycket spännande saker. Mitt schema är galet intensivt men det är skönt att komma tillbaka till alla rutiner och hinna med lite annat än stallet. Igår red jag fyra hästar innan jag åkte in, poddade för barbackapodden med Victoria och sedan hade sena möten. Konstigt nog är det när det händer så här mycket och det är så högt tempo som jag känner mig som mest peppad och inspirerad.

Idag började vi tidigt och jag gjorde klart helgens planering och scheman innan jag satt på första hästen strax efter 7. Idag hann jag rida Tesla och Ozzy innan jag satte mig på tåget för att spela in podd nummer två med Agria för pälspodden. Kul och proffsigt med Henrik Jonsson som programledare. Håll utkik på Agrias hemsida eller på mina medier när den podden släpps, frågan är om ja är professionell poddare nu, hahaha!

Idag ska jag och Klaas faktiskt ha lite ledigt med en middag och övernattning utanför Stockholm. Väl förtjänt efter många veckors jobb i sträck. Sen måst ejag hinna hem så jag hinner rida ett gäng hästar imorgon med. 😉

Ha en mysig fredag och helg nu allihopa!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *