Veckans planer

Den här veckan är det Mattias träning på schemat, vi hade med oss Zlatan igår och han skötte sig jättebra. Eftersom det är testryttare på bruksprovet så känns det bra att se en annan ryttare på honom och Mattias är ju så duktig på hingstar så det känns väldigt bra att få hans hjälp och rekommendationer. Det är nästan inga anmälda till årets bruksprov än fast anmälan går ut på tisdag. Många väntar nog till precis sista stund innan de anmäler. Vilket är förståligt, hingstarna måste ju kännas helt redo för sin uppgift och det är mycket pengar det handlar om när man anmäler. Vi har bestämt oss att fatta beslut efter dagens träning.

Zlatan får följa med idag igen idag tänkte jag rida efter Mattias. Så återkommer med rapportering efter det.

På fredag ska två hästar till tandläkare Janne och på lördag och söndag har jag kurs med flera elever i Katrineholm.

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *