Tävlingssuget

Fina Valbonne..

Det är sällan som vi kommer in i Februari utan att jag har en redan färdig tävlingsplan för året. Förr så var varje helg uppbokad med tävlingar i år ser det inte riktigt likadant ut. Jag vill vara mer förberedd, ge mig och hästarna rätt förutsättningar.

Jag har extremt höga krav på mig själv, ibland tror jag faktiskt jag har ännu högre krav nu än när jag var yngre. Jag kan mer och vet, ser vad som krävs. Just nu önskar jag faktiskt att jag hade lite mer av den där gamla Emelie fighter i mig som anmälde mig fast jag inte kände mig förberedd. Igår var en tuff dag träningsmässigt och jag fick massor med prestationsångest. Jag vet att det är jag som sätter kraven men det är svårt att inte påverkas av vad man vill.

Imorgon blir det programridning mer två av hästarna. En så bra start start på året och kanske kan hjälpa tävlingssuget lite. Det var väldigt kul att packa lite idag i alla fall.

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *