Helgen på Irland

Vi hittade två ponnyer i närheten av Sligo tillsammans med våra kontakter där, innan vi började resan mot Clifden i fredags. På vägen hann vi se lite av den härliga naturen och trots att ja varit här varje år nu blir man ändå helt tagen av hit vackert det är.

Framme i Clifden bor vi alltid på samma ställe Ballynahinch, där bodde även mamma med mormor för massvis med år sedan. Så häftigt! De kommer också ihåg oss vid det här laget så vi fick ett fantastiskt rum med välkomstpresent och ett fint handskrivet brev.

På lördagen var det auktion och stormen Dennis hade ställt till det lite, det var väldigt lite folk från början och hästarna kom inte helt i ordning med katalogen. Men efter några timmar var allt igång som vanligt. Vi har fått en bra rutin nu, mamma övervakar auktionen medans jag kollar alla hästar, när de rids hantering i boxarna och så vidare. Vi har gjort ett bra grundarbete och markerat några favoriter. Det är först och främst dem jag lägger tid på att utvärdera.

Vi köpte 3 hästar, alla faktiskt utvalda favoriter så vi var mycket nöjda. Totalt är det då fem ponnyer som ska hem till Sverige. Tre ston och två valacker.

Drummie

Lad
Anna
Amber
Lad igen
Lucy

Söndagen har handlat om att organisera vart hästarna ska stå innan de åker till Sverige. Och att ta sig hem, stormen Dennis härjar hej vilt och det har både varit problem med vind och för mycket vatten så vi åkte väldigt tidigt för att vara säkra på att komma fram. Nu är vi på flygplatsen och flyget är redan försenat. Håll en tumme att vi kommer hem.

Supernöjd med våra fina ponnyer och längtar att få hem dem och börja jobba med dem.

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *