På väg till GHS

Tesla och jag redo för avfärd

Nu är vi på väg mot Göteborg Horse Show, Klaas kör jag försöker jobba och mamma sitter och håller låda ;). Vi blir ett stort gäng på plats, Teslas ägare Katharina och hennes man Peter kommer ner idag och även Chrille har tagit ledigt för att va med och hejja. Det blev ett lätt joggingpass i morse innan Tesla badades och allt packades in. Jag vet inte hur mycket chans till ridning det blir under dagens öppna träning med många hästar så det känns bra att få kolla av läget på plats och inte känna stressen över att behöva träna utan bara visa henne omgivningen. Vi bor på Gothia som är i samma byggnad som Scandinavium så det är nära att ta sig till hästarna.

Imorgon är det träningstid mellan 6–7 och sedan börjar klassen 9.30.

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *