Hemma igen

Nu är vi hemma igen och det var bara att kasta sig rakt in i allt jobb man missat senaste veckorna. Herregud jag har ju varit borta väldigt mycket i Februari!

Zlatan blev tyvärr inte godkänd på årets bruksprov, han är så känslig att rida på ett mycket positivt sätt men han släppte inte riktigt ner testryttarna eller släppte till. Jag tror han blev lite försiktig och osäker med två nya ryttare och inte gav den bästa känslan. Så synd då vi alla här hemma plus Mattias tycker han är så mjuk, fin, känslig och härlig att rida. På söndagen var han sitt vanliga jag igen och vi avslutade fint.

Det är klart att man är lite besviken, det hade ju varit roligare om han blev godkänd men jag är jättenöjd med hur han visade sig, det är en otroligt fin häst som jag tror jättemycket på inför framtiden.

Nu är det bara att ladda för vårens utmaningar.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *