Sjuk Ozzy

Ozzy var lite konstig vi fodringen i veckan han slog lite med frambenen och verkade bekymrad. Vi kontaktade veterinär som tyckte symptomen var små och att vi skulle avvakta. Jag tyckte han blev bättre men jag fortsatte övervaka honom och föra journal över hans beteende. I lördags när han kom in så kissade han trögflytande blod och vi blev väldigt oroliga. Satte honom i boxen och där visade han koliksymptom och kissade mer blod. Vi åkte direkt med honom till djursjukhus där man konstaterade att det var väldigt mycket blod i hela urinblåsan och sår i urinröret. Han står fortfarande kvar och jag är så orolig, verkar fortfarande inte som att man vet vad som är orsaken eller vad man ska göra.

Jag jagar veterinären som en orolig mamma och det här är bara den värsta känslan, när man inte vet och inte har dem hemma hos sig.

Håller er uppdaterade…

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *