Frågor!

Foto: Rosita Dahlberg

Det var längesedan jag hade en frågestund här på bloggen, skriv gärna era frågor i kommentarsfältet så blir det ett inlägg med svar.

Dessutom önskar jag förslag på vad ni vill veta mer om? Skriv era önskemål!

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Fråga 1: Tror du att man kan komma långt inom ridsporten utan ekonomiska förutsättningar till egen häst osv? Och tror du man kan komma långt även om man är en så kallad late bloomer? Isf hur och vad skulle du rekommendera för väg att gå?

  Fråga 2: har du haft något drömyrke som inte innehållit hästar eller har du alltid enbart velat jobba med hästar på heltid?

  Fråga 3: hur ser ditt team ut nu och hur ser en dag ut för ditt team?

  Fråga 4: hur går det för ponnyera från Irland?

  Fråga 5: vad gör Kristin nu för tiden?

  Lite många frågor haha sedan vill jag bara säga att du är en enorm inspiration inom ridsporten och jag tycker du är helt enormt grym på det du gör.

 2. Hej!
  Uppdatering av hästarna i stallet och individuell plan framöver som fler skrivit.
  Samt hur du gör/jobbar mentalt själv för att ladda om i olika situationer. Tex om något inte går som planerat i en försäljning, om något ändras i relation till ägare av hästar du har i träning eller om någon häst du trott mycket på skadar sig tex.
  Sista frågan hänger ihop med det; vilket upplägg gillar du bäst för hållbara hästar (träning, utevistelse, foder etc) och hållbara samarbeten, finns det något du alltid tänker på, undviker för att få bra samarbeten/relation till hästägare?

  Tack för bra inspiration!! 😀

 3. Har läst din blogg i flera år och du inspererar verkligen! Jag har inte riktigt uppfattat vem Klaas är, jobbar han hos er? Lycka till med allt

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *