Träningen i Corona tider

Det är ju lite ovisst med hur tävlingssäsongen kommer se ut närmsta tiden. Vi vet ju inte riktigt vilka tävlingar som blir av de närmsta veckorna. Såg att Malin Baryard hade fått frågan hur hon tänkte kring sina inställda tävlingar och hon svarade lugnt ”det är väl det minsta problemet just nu, hur ska det bli med ekonomin?” Ja precis tävlingarna känns inte alls som det viktigaste just nu, utan att alla får vara friska och att vi kommer igenom den här krisen på fötter igen.

Jag känner ett lugn i träningen som att jag fått lite extratid och bara kan fokusera på nuet, det blir dessutom mer tid hemma om man ska se någon ljusning i dessa osäkra tider med mycket negativt i medierna.

Hoppas ni alla håller modet uppe och är försiktiga och tar hand om varandra.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *