Livet är lite upp och ner…

Det är en svår situation som råder just nu, och det har bara börjat. Om man tänker efter så har jag varit med om den här typen av nyhetsuppdatering ”ett världen står still läge” tre gånger tidigare. Estonia, elfte september och tsunamin, Då var vi i chock, sörjde, lärde oss, blev mer eftertänksamma och tog hand om varandra lite bättre. Det vi går igenom just nu har bara börjat och det är väldigt, väldigt svårt att förhålla sig till. Än så länge måste livet rulla på som vanligt, hästar måste tränas, jobbet måste skötas. Samtidigt som det igår dog nästan 1000 personer i Italien av corona, det är så jäkla svårt att ta in.

Hela mitt liv har jag tävlat, jag red min första tävling när jag var sex år gammal och sedan dess har livet handlat mycket om tiden inför nästa start. Nu är alla tävlingar inställda vilket är en bagatell i sammanhanget, vänner blir av med jobben, människor dör.

Jag försöker hålla mig till folkhälsomyndighetens restriktioner och det ska vi alla göra, för vår egen hälsa, för andras hälsa, för Sverige och framtiden.

Det kommer en tid efter allt det här och då ska vi alla vara så stolta över vår ömsesidiga respekt och gemenskap.

Under tiden, tvätta händerna.

KRAM!

Delta i diskussionen

  1. Klokt skrivet! Du är en förebild värd namnet. Inte bara kopplat till hästarna utan även när det gäller perspektiv i sådana här livsomvälvande situationer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *