Ta vara på tiden, träna mer

Jag vet inte hur det ser ut för er andra men man har ju faktiskt fått lite mer tid över i och med att världen är lite upp och ner. Jag har verkligen tagit tillfället i akt och försökt träna mer än vanligt vid sidan av hästryggen. Det känns också helt rätt, för hälsan.

Löpningen är ett bra avbrott i allt konstigt som händer just nu man får vara ute i naturen och inte tänka på allt som händer. Detsamma gäller ju hästarna, man är så lyckligt lottad att få jobba med det man älskar. Att ha möjligheten att gå till jobbet varje dag och vara på landet där vardagen faktiskt mer eller mindre rullar på som innan.

Dessa veckor har jag faktiskt hunnit med tre träningspass i veckan. Löpning med hundarna ute i naturen är helt fantastiskt, en dag var jag också så irriterad så jag gick oplanerat ut och sprang. Efter det var mitt humör på topp igen! Verkligen ett tips till alla er som spenderar mer tid hemma och behöver ett avbrott. Jag har fått en bra rutin på mitt hemmagym med 15 minuters löpning och sedan kör jag mina övningar i fyra det. Varje det avslutas med spurt på löpbandet i två minuter. På det sättet håller ja pulsen uppe hela tiden och det passar mig väldigt bra.

I övrigt ligger en oro och gnager hur det här kommer att utvecklas.

Kämpa på, håll humöret uppe och träna mer!

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *