Vem är Klaas?

Här kommer lite mer svar på frågestunden:

Har läst din blogg i flera år och du inspirerar verkligen! Jag har inte riktigt uppfattat vem Klaas är, jobbar han hos er? Lycka till med allt

Klaas är min sambo som jobbar tillsammans med mig på gården. Klaas är en holländsk hoppryttare som bott i Sverige i snart 20 år. Han har gått den kända pikeur instruktör utbildningen för ryttare och tränare i Holland. Utbildat flertalet unghästar upp till svår hoppning. Hoppat 150 internationell hoppning med placeringar. Idag har han flertalet dressyr och hoppelever på nationell nivå och fälttävlanselever på internationell nivå.

Det är väldigt roligt att jobba tillsammans med den man lever ihop med och dela samma passion och ambition. Det har som med allt annat sina fördelar och nackdelar, vi har ju inte märkt av det här med karantän så mycket till exempel eftersom vi alltid är tillsammans. 🙂

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Shit vilken cool sambo du har!

    Nyfiken! Har han som inte kommer från Sverige samma typ av tankar och idéer kring hästars träning samt hästhållning som du tex?

    Har han med hoppning som bakgrund kunnat bidragit med något nytt tex till dina dressyrhästars träning och utveckling ?

    Måste du vara en stor fördel ha någon med stor erfarenhet att jobba med på gården även för övriga anställda att ha en duktig dressyrryttare som du samt en duktig hoppryttare som klaas att jobba med.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *