Hästar som man fäst sig vid..

Så roligt med så många frågor på frågestunden, det här måste vi göra igen..

Vad hände med Valbonne och Brille? Kommer du åka till Anky och träna igen?

De flesta har ju säkert läst artiklarna om att Valbonnes nya ryttare är Patrik Kittel. Alla förstår säkert att det är sorgligt att inte ha kvar en så fin och talangfull häst. Man fäster sig så otroligt mycket med de individer man jobbar med och det är en så rolig resa att lära känna, utbilda dem och se dem växa. Men det är också ett faktum att när de inte är ens egna hästar så är man inte den som bestämmer.

Jag är så glad att Valbonne kom till en av världens bästa ryttare och kan ta vara på alla hans kvalitéer. Jag är stolt över det jobb jag gjort och kommer med spänning följa honom i framtiden.

Eftersom det här är en verksamhet och ett företag så måste man ibland även sälja sina egna hästar, jag hade precis börjat fundera på om Brille skulle göra sig bäst som en läromästare och vänta lite till innan han gick upp i de högsta klasserna. Då kom en kund och tittade på en av mina andra hästar jag hade till salu och på plats bestämde jag mig för att visa även Brille. De passade som handen i handsken och jag förstod direkt att det var rätt beslut. Brille är så nöjd med sin Ebba och de passar så bra ihop.

Jag själv har som ni sett satsat på lite yngre hästar som jag ska utbilda och utveckla.

Jag saknar Holland och jag saknar Anky jättemycket, det skulle vara så roligt att få åka ner och träna igen. Både för motivationen och utvecklingen. Det är flera saker som påverkar att det inte blivit någon resa på länge. Först och främst handlar de väl om att jag inte har någon häst just nu på den nivån den är sådan satsning riktigt lönar sig. Samtidigt som att det är väldigt långt och kostsamt så jag ser också värdet i träningen hemma.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *