Jobbet med treåringarna

Faithful och Diamond är nu vana med ryttare, men för mig känns det väldigt viktigt att de har bra framåtbjudning innan vi börjat med mer ridning. William har ridit hästarna hemma och vi har upptäckt en liten vargtand på Diamond som vi nu plockat bort, därför vilar han nu. Väldigt viktigt att kolla detta tidigt så de inte störs när vi har betten i munnen. Under tiden jobbar Faithful miljöträning och framåtbjudning utomhus. Han har varit och galopperat ute på en galoppbana med William tidigare och idag är vi påväg dig igen. Så bra att ha den här typen av hjälp nära och att börja på rätt sätt med de yngre, ute i naturen.

Målet i år är treårstest med båda hingstarna men jag har inte bestämt vart än. Lite kul att faktiskt ha ett mål fortfarande när allt annat är inställt.

kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *