Ridläger på Brolöten i sommar

https://www.instagram.com/p/CBK86wnnE6i/?igshid=ajnj1dqfy4j8

Allt går i en rasande fart just nu, sommarens ridläger börjar om mindre än en vecka! Vi högtryckstvättar, vi målar, vi skriver listor vi städar, vi gör nya hagar, vi klipper gräs, vi fixar rykthinkar, vi skriver matsedlar.. Alla gör ett jättejobb för att allt ska bli klart i tid.

Vi ser inga hinder att genomföra ridläger i sommar, vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och eftersom att vi aldrig har fler än 18 deltagare per kurs kommer det inte vara några problem. Vi har såklart infört särskilda rutiner i och med det rådande läget med avlämningstider så vi aldrig är så många på plats samtidigt.

Den vanliga genomgången med föräldrarna kommer ligga på en videofilm som alla kan se innan. Den spelade vi in idag och det var minst sagt kul.. Roligt att jobba med familjen när man har kul på jobbet.

Även om det är mycket kvar så ser jag verkligen fram emot den här sommaren. Det ska bli roligt med lite mer folk på gården och att allting går tillbaka lite mer till det normala.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *